MISTERY-BEERGAME

Speel mee en win een Brouwerijtour bij Stadsbrouwerij Cambrinus

Beste Beergamer,

Leuk dat je mee doet met onze Mystery-Beergame. Thuis alleen maar stil zitten door de Coronacrisis is ook niet alles, daarom hebben we voor jou de Mystery-Beergame gemaakt. 
Bij de Mystery-Beergame ga je bepalen welke biertype je drinkt.
Dit doe je door de kleur, geur, smaak van het bier te analyseren en niet onbelangrijk bij de game... te proeven
We hebben hiervoor Beergame-setjes samengesteld, waarbij je 3 verschillende bieren krijgt en een bierglas. Dus lekker bierdrinken, gecombineerd met een leuke kennisquiz. Dit kun je uiteraard alleen doen, maar samen (bier) drinken is natuurlijk ook erg leuk.

Spelregels:
Één Beergame-setje bestaat elk uit 10 bierpakketjes, dus in 1 ronde zitten maximaal 10 deelnemers. De winnaar van de Mystery-beergame is de persoon, die alle bierstijlen van het setje goed heeft ingevuld. Maar hebben bv. 3 personen het goed ingevuld, dan vallen alle 3 personen in de prijzen. Heeft niemand van de 10 personen alle antwoorden goed, dan heeft de persoon met de meeste goede antwoorden en beschrijvingen de prijs gewonnen.

Prijzen:
Alle winnaars krijgen bij de Stadsbrouwerij een gezamelijke "BROUWERIJTOUR, incl. rondleiding/bierproeverij, verzorgd door de brouwer". Vanzelfsprekend wanneer de horeca weer open is.
Dus doe mee... want bij elke Mystery-bierset zijn weer nieuwe winnaars. We hopen in elk geval dat de bieren van deze Mystery-Beergame goed zijn bevallen en lekker hebben gesmaakt!
Beergame-setjes zijn te koop via onze bestelsite en ze worden ook nog 's bij je thuis bezorgd!
Om je resultaten in te kunnen vullen, ga je naar onze website.

Doe mee met de Mystery-Beergame en win een Brouwerij-tour, met rondleiding en bierproeverij, verzorgd door de brouwer!