Rondleidingen / Bierproeverijen

Ontdek de bieren van de Stadsbrouwerij
Ontdek de bieren van de Stadsbrouwerij door een:

Rondleiding/bierproeverij 
Een rondleiding/bierproeverij duurt ca. 1,5 uur, dit is inclusief de bierproeverij van 4 proefglazen speciaal bier.  De brouwer van de Stadsbrouwerij neemt u mee in zijn verhaal over bieren.
Hij vertelt u in de gewelvenkelder van de Stadsbrouwerij over de historie van bier, van vroeger tot aan nu. Tijdens de bierproeverij krijgt u de gelegenheid om 4 speciaal bieren te proeven, waarbij u wordt uitgelegd om welke bieren het gaat, hoe deze worden gebrouwen en met welke ingrediënten. Na afloop van de proeverij wordt u door de brouwer bij de brouwinstallatie verteld hoe bier nu precies wordt gemaakt. 
Kosten voor de rondleiding/bierproeverij bedragen, incl. de 4 proefglazen speciaal bier € 12,50 p.p .
Rondleidingen met bierproeverijen worden alleen op afspraak gegeven door de brouwer van de Stadsbrouwerij.
Minimale deelname is 8 personen; komt u met minder dan 8 personen, dan kunt u wellicht aansluiten bij andere personen. 

Proeverij aan tafel
Om onze bieren te kunnen proeven kennen we de proeverij aan tafel, waarbij u 4 huisbieren in proefglazen krijgt.  De bediening vertelt u welke bieren u gaat proeven, met de specifieke kenmerken. Een proeverij aan tafel kost € 8,50 p.p. (bestaande uit 4 proefglazen met huisbier en een mandje stokbrood).  Een proeverij aan tafel is een mooi vertrekpunt om de speciaal bieren van de Stadsbrouwerij te proeven, zonder een rondleiding. Overigens kunt u de brouwinstallatie gewoon bekijken, want deze staat opgesteld in het Grandcafé. 

High Beer
Tijdens een High Beer worden met het proeven van drie glazen huisbier in 2 etappes allerlei koude en warme hapjes geserveerd, zoals bierfrites, mini-hamburgers,  gefrituurde uienringen, butterflygarnalen, bierbostelbrood, kaas, worst, bitterballen, etc.
Klik hier voor meer informatie

This website was designed with Mobirise