VACUTURES

bij Stadsbrouwerij Cambrinus

Vacatures

Wij hebben momenteel vacatures voor:

MEDEWERK(ST)ERS IN DE BEDIENING
- voor full-/part-time en/of weekend -
KEUKENHULP
CHEF-KOK
KOK


Wil jij werken in en met een enthousiast team, dat passie heeft voor de horeca??
Dan ben je helemaal op je plek bij la Socci, want waar vind je in Zutphen een horecabedrijf met zoveel verschillende mogelijkheden. 

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV op naar info@la-socci.nl


We noemen even een paar zaken voor je op, waarom wij vinden, dat we uniek zijn

Bij Stadsbrouwerij komen de bieren VERS van de tap. En we hebben keuze genoeg, want naast de eigen HUISBIEREN (meestal 5 tot 8 verschilende) vindt je meerdere "Gastbieren" op de taps. In totaal stromen er zo'n 34 bieren VERS uit de tappunten van de Stadsbrouwerij, die met een grote frequentie worden gewisseld.

Lekkere speciaal bieren wil je graag combineren met lekker eten... Nou dat kan bij ons, want onze koks maken graag voor jou gerechten waar bieren in verwerkt worden. In veel van onze gerechten kun je bieren aantreffen. En uiteraard worden de gerechten zoveel mogelijk met duurzame ingredi├źnten bereid.

Bij ons maken de gastennkennis met de wereld van de "Craft"-bieren. We bieden de gasten verschillende mogelijkheden aan voor (bier)proeverijen. Zo is er de bierproeverij aan tafel, die verzorgd wordt door de bediening, de rondleiding/bierproeverij die door de brouwers worden verzorgd, de High Beer, een mooie combinatie van speciaal bieren met hapjes en twee zelftapwanden, waar de gasten zelf hun favoriete bier kunnen tappen en proeven. Verder worden met grote regelmaat speciale proefsessies belegd, niet alleen proeverijen met speciaal bieren, maar ook proeverijen met andere dranken zoals, whiskies, wijnen en andere gedestilleerde dranken, dit ook weer vaak in combinaties met food.

Ook groepen zijn welkom bij de Stadsbrouwerij. Onze gewelvenkelder leent zich bij uitstek hiervoor. Lekker borrelen of een feestje met familie, kennissen of collega's, met of zonder eten dat kan allemaal. eventueel gecombineerd met een spel.

Wij verzorgen niet alleen rondleidingen/bierproeverijen, maar we regelen voor onze gasten ook stadswandelingen, fluisterbootvaarten, city spelen enzovoort, samen met onze partners. 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, klik dan even op de knop om de huidige vacatures op onze Facebooksite te bekijken.

Created with Mobirise web theme