ZELF BIER TAPPEN

Zelf bier tappen
bij Stadsbrouwerij Cambrinus

Sinds september 2018 heeft Stadsbrouwerij Cambrinus naast de bestaande 18 tappunten twee nieuwe tapwanden met 16 zelftaps. Bij deze tapwanden kun je zelf bier tappen, proeven en ontdekken welke bieren je lekker vindt. De bieren op deze tapwanden wisselen met grote regelmaat.

Hoe werkt het zelftap-systeem??
-zie de tapinstructie bij de tapwanden of speel de video af -
Koop bij de bar een tapkaart en laat er een bedrag opzetten - voor de tapkaart zelf rekenen we € 2,50 aan borg - Plaats de tapkaart in één van de houders aan de tapwanden; kies je favoriete bier en tappen maar.


Bier proeven??
Kies een bier; tap hiervan een beetje; proef het bier en beslis of je hiervan meer gaat tappen; zo niet, spoel je glas en kies een ander bier. Het mooie van zelf tappen is: je hoeft niet meteen een vol glas te tappen, je bepaalt zelf het volume aan bier in je glas en je rekent ook per centiliter getapt bier af. Dit wordt automatisch van het saldo op je tapkaart in mindering gebracht.

Tapkaart leeg getapt??
Geen saldo meer, geen probleem, bij de bar kun je de pas weer opwaarderen met een gewenst bedrag.

Tapkaart weer inleveren??
Bij vertrek kun je de tapkaart gewoon meenemen en bij een volgend bezoek weer laten activeren en verder gebruiken, want het restantbedrag blijft gewoon op je tapkaart staan. Een lege tapkaart mag je ook weer inleveren bij de bar; het bedrag van € 2,50 aan borg krijg je dan uiteraard terug. Een restantbedrag dat nog op de tapkaart staat kunnen we NIET terug betalen! Dit bedrag kan eventueel wel worden verrekend met een openstaand bedrag van genuttigde hapjes, gerechten en/of andere consumpties. 

Tapkaart verloren??
Geef dit direct door, we blokkeren dan de tapkaart. Komt de tapkaart niet terug, ben je het bedrag dat de kaart staat helaas kwijt! Bij verlies kunnen we het restantbedrag niet vergoeden. - daarom adviseren wij om per keer maximaal € 50,00 op je pas te zetten, want tussentijds bijboeken is zo gebeurd -

PS: Wellicht overbodig om te vermelden: om excessief drinken te voorkomen, behouden wij ons het recht voor, bij constatering hiervan, uw tapkaart in te nemen, dan wel te blokkeren.


ENJOY the Craft Beer Experience


Wist je dat? 

je de tapkaart na gebruik mag meenemen?

het tegoed gewoon op je tappas blijft staan voor een volgende keer!